Skip to content

Extra CoderDojo #offline Heiloo 4 november 2020 15:30 – 16:30

Biebbouwers en de Week van de Mediawijsheid: offline!

Afgelast wegens Corona maatregelen

Over dit evenement

Een andere CoderDojo dan anders, en ook een andere opdracht voor de Biebbouwers dan jullie gewend zijn. Minecrafters, we gaan nu offline aan de slag, dus laat je laptop en al je inlogcodes maar thuis! Hou wel je mail in de gaten, want misschien is het nodig om wat andere materialen mee te nemen, om mee te bouwen.

Deze CoderDojo staat in het teken van de Week van de Mediawijsheid. Die is van 6 tot en met 13 november en gaat over… balans. Wat is jouw digitale balans? Is het voor jou ook wel eens goed om offline te zijn, en iets te maken met je handen? Met een gratis kaartje ben je 4 november van harte welkom om samen te komen bouwen!

Kijk nog even naar het Biebbouwers introductiefilmpje, om alvast in de goede stemming te komen: https://youtu.be/lE3d1KNx8y8. En geef je snel op!

CoderDojo HeLa is een initiatief van de samenwerkende bibliotheken van Heiloo en Langedijk. Bij een CoderDojo leer je programmeren, ontmoet je andere deelnemers die ook van programmeren houden, deel je waar je mee bezig bent en maak je nieuwe dingen.

Meer informatie en boeken via Eventbrite