Skip to content

CoderDojo in Heiloo #8 di 22 oktober 2019 14:00 – 16:00

Beschrijving

Tijdens deze CoderDojo (leeftijd: 9 – 12 jaar) leer je hoe je met Bloxels Builder een eigen platformspel kunt ontwerpen. Kruip in de huid van de gamer en ontdek wat een spel nou eigenlijk een ‘goed spel’ maakt. Op basis hiervan ontwerp je in tweetallen een spel. Dit ‘prototype’ wordt vervolgens getest en aangepast en uiteindelijk mag iedereen elkaars spellen spelen! We noemen deze manier van ontwerpen ook wel ‘design thinking’. Bestel je snel je kaartje?

De CoderDojo komt elke maand wel een keer naar Bibliotheek Heiloo, meestal op zaterdag of in een schoolvakantie. Kom je ook meeprogrammeren? Iedereen van 7 tot 17 jaar is van harte welkom. Het maakt niet uit of je nog nooit hebt geprogrammeerd, of dat je er juist al heel goed in bent. We kunnen altijd van elkaar leren en elkaar verder helpen.

CoderDojo HeLa is een initiatief van de samenwerkende bibliotheken van Heiloo en Langedijk. Bij een CoderDojo leer je programmeren, ontmoet je andere deelnemers die ook van programmeren houden, deel je waar je mee bezig bent en maak je nieuwe dingen.

Meer informatie en bestellen tickets bij Eventbrite