Skip to content

CoderDojo #9 Heiloo 2020 za 7 november 2020 10:30 – 12:30

Afgelast wegens Corona maatregelen

CoderDojo in Heiloo: leer programmeren in Minecraft.

Over dit evenement

Elke maand is er CoderDojo in Bibliotheek Heiloo, steeds op zaterdag óf in de schoolvakantie. Kom je ook meeprogrammeren? Iedereen van 7 tot 17 jaar is van harte welkom. Het maakt niet uit of je nog nooit hebt geprogrammeerd, of dat je er juist al heel goed in bent. We kunnen altijd van elkaar leren en elkaar verder helpen.

Bij deze CoderDojo gaan we programmeren in Minecraft! Dus niet alleen spelen en bouwen, maar nog een stap verder. Doe je mee?

Neem je je eigen laptop mee, met wifi en een internetbrowser? Of in elk geval je eigen Minecraft-account: neem je inloggegevens mee! Dan kun je thuis nog verder werken na afloop van de CoderDojo.

Heb je geen laptop, reserveer er dan één van de bibliotheek door een berichtje te sturen naar contact@coderdojo-hela.nl.

Let op: het liefst zouden we aan het eind van de CoderDojo ons werk laten zien aan alle ouders. Vanwege de corona-maatregelen is dat helaas niet mogelijk. Dus: als het kan, bekijk dan samen thuis het programmeerwerk na afloop van de CoderDojo!

CoderDojo HeLa is een initiatief van de samenwerkende bibliotheken van Heiloo en Langedijk. Bij een CoderDojo leer je programmeren, ontmoet je andere deelnemers die ook van programmeren houden, deel je waar je mee bezig bent en maak je nieuwe dingen.

Toegang
Gratis toegangskaarten zijn verkrijgbaar via Eventbrite
Zaterdag 7 november 10:30 tot 12.30 uur