Skip to content

Extra CoderDojo CodeCombat 16 november 2019 10:30 12:30

Extra CoderDojo CodeCombat 16 november 2019 10:30 12:30 published on


Extra CoderDojo: CodeCombat

 
Leer programmeren door het spelen van het spel CodeCombat.

Over dit evenement

Het is de Week van de Mediawijsheid, en Bibliotheek Heiloo organiseert een extra CoderDojo om te leren programmeren met het spel CodeCombat. Deelnemers aan deze CoderDojo typen in echte programmeertalen zoals Python en JavaScript. Het spel moedigt aan om te proberen (trial-en-error), kritisch te denken, en al je creativiteit te gebruiken. Je komt steeds een level hoger! Weet je het even niet meer? Oefenlevels en hints helpen je altijd verder. Na afloop van deze CoderDojo krijg je een licentie mee naar huis om nog een maandje verder te werken aan je programmeerskills.
 

 


Extra informatie en bestellen kaarten via Eventbrite